Εύκαμπτη Πέτρα - Συχνές Ερωτήσεις

 Εύκαμπτο, Υγρομονωτικό, Θερμομονωτικό Υλικό

To POSTO FLEX STONE είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας πρότυπο διακοσμητικό και προστατευτικό υλικό σε μορφή κτιριακών φύλλων.

Προστατεύει άριστα τις δομημένες επιφάνειες από την υγρασία , από όλες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Παρέχει αποτελεσματική θερμομόνωση και ηχομόνωση και διακοσμεί τα κτίρια σε απεριόριστες αποχρώσεις χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα χρωματισμού της POSTO FLEX STONE.

 

  1. Είναι κατάλληλο για εξωτερική και για εσωτερική χρήση
  2. Υψηλή αισθητικη
  3. Αποτελεσματική προστασία των κτιρίων
  4. Εύκολη εφαρμογή
  5. Οικονομική λύση
  6. Εγγυημένη αποτελεσματικότητα

Πρόκειται για πρωτοποριακό πατενταρισμένο υλικό φιλικό στο περιβάλλον ( αριθμός πατέντας 1007818).

Χάρη στο πολύ χαμηλό του βάρος δεν καταπονεί τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. Για αυτό τον λόγο μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε τσιμεντένιες ,όσο και σε ξύλινες ή άλλου είδους επιφάνειες.

Για πιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το POSTO FLEX STONE και όχι κάποιο συμβατικό υλικό πχ τούβλο ή πέτρα;
Είναι πολύ πιο οικονομικό ως κόστος υλικού ανά τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος τοποθέτησης του είναι ασύγκριτα πιο χαμηλό λόγω του ότι εφαρμόζεται σε μεγαλύτερα κομμάτια από όσο ένα τούβλο ή μια πέτρα. Επιπλέον διατίθεται σε απεριόριστα σχέδια και αποχρώσεις.
Προσφέρει την ίδια προστασία με τα συμβατικά υλικά;
Ακριβώς, η προστασία που προσφέρει είναι εφάμιλλη με αυτά τα υλικά και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επιπροσθέτως προσφέρει επιπλέον ηχομόνωση και θερμομόνωση.
Με τα συμβατικά υλικά ο αριθμός σχεδίων και αποχρώσεων είναι περιορισμένος. Σε πόσα σχέδια και αποχρώσεις διατίθεται το POSTO FLEX STONE;
Πρακτικά σε απεριόριστα. Με το σύστημα σχεδιασμού και παραγωγής που διαθέτει η εταιρία μας μπορούμε να σχεδιάσουμε οτιδήποτε επιθυμεί ο πελάτης. Το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας είναι σε συνεχή επαφή με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο πελάτη και αποφασίζουμε από κοινού τα ποια σχέδια και αποχρώσεις του ταιριάζουν.
Πως μπορείτε και προσφέρετε ένα τόσο οικονομικό , και ευέλικτο σύστημα δόμησης;
Χάρη στο αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής μας και χάρη στις μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών που παραγγέλνουμε, καταφέρνουμε να πετύχουμε αυτές τις χαμηλές τιμές χωρίς να κάνουμε τον παραμικρό συμβιβασμό στην ποιότητα.
Πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το POSTO FLEX STONE, είναι εύκολη η εφαρμογή του ή χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο που ανεβάσει το κόστος εφαρμογής του;
Πρόκειται για ελαφρύ υλικό σε μορφή σχετικά μικρών κομματιών. Είναι δηλαδή εύκολα διαχειρίσιμο από κάποιον που διαθέτει χρόνο και μεράκι. Ωστόσο συνιστούμε πάντοτε την εργασία να την αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας τα οποία θα την ολοκληρώσουν εξαιρετικά γρήγορα και με πολύ χαμηλό κόστος.
Το κόστος του υλικού σας είναι πράγματι πολύ φθηνό , ωστόσο έχουμε ακούσει ότι υπάρχει κάποιο παρόμοιο υλικό με χαμηλότερο κόστος. Τι έχετε να πείτε για αυτό;
Το POSTO FLEX STONE είναι όπως προαναφέραμε πατενταρισμένο υλικό και το θεωρούμε σχετικά απίθανο να υπάρχει παρόμοιας ποιότητας υλικό και μάλιστα φθηνότερο. Πρώτα από όλα επειδή κάποια τέτοια ενέργεια αντιγραφής πρωτοποριακού πατενταρισμένου υλικού θα αποτελούσε παράνομη πράξη. Επίσης δεν είναι δυνατόν καμία εταιρία να παράξει αυτό το υλικό σε τιμή σαν την δική μας και να προσφέρει τις δικιές μας εγγυήσεις. Η ζωή είναι γεμάτη από παραδείγματα φθηνών απομιμήσεων για τις οποίες μετανοείς αργότερα πολλαπλά. Δεν είναι δυνατόν να επενδύσει κάποιος τόσα χρήματα για να επιτύχει μια αμφιβόλου αποτελέσματος "οικονομία".
Υπάρχουν έργα σας που θα μπορούσαμε να δούμε από κοντά και αποφασίσουμε εάν θα επιλέξουμε το POSTO FLEX STONE ή κάποιο συμβατικό υλικό;
Η εταιρία μας παράγει αυτό το διακοσμητικό σύστημα εδώ και δεκαετίες. Φυσικά και μπορούμε να επισκεφτούμε μαζί κάποια από τους εκατοντάδες χώρους που έχουμε επενδύσει και προστατεύσει στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως στο εργοστάσιό μας λειτουργεί έκθεση με εφαρμοσμένα υλικά. Επίσης φωτογραφίες από διάφορα έργα μας μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μας.
Με λίγα λόγια μας συνιστάται να εμπιστευτούμε το POSTO FLEX STONE για να επιτύχουμε ένα άριστο αισθητικό , αποτελεσματικό και οικονομικό αποτέλεσμα;
Φυσικά η μακροχρόνια μας εμπειρία και η πορεία της εταιρίας μας μιλάει από μόνης της. Άλλωστε στην εποχή των ηλεκτρονικών μέσων δεν μένει τίποτα κρυφό και τα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα.